Transportarbetaren är Svenska Transportarbetareförbundets medlemstidning.

Här på webben och i papperstidningen hittar du nyheter och reportage från vägar, hamnar, taxistolpar, bevakning, bensinmackar, flygplatser och andra transportbranscher.

Papperstidningen levereras till alla medlemmar tio gånger om året. Däremellan är det webben som gäller.

Transportarbetaren har en stolt historia. Tidningens första nummer nådde medlemmarna i april 1897, samma år som fackförbundet bildades.

POLICY FÖR SÄKERHET OCH INTEGRITET

Vi värnar om våra besökares integritet på transportarbetaren.se. Vi lämnar aldrig ut personlig information till tredje part. Men viss information sparar vi när våra besökare frivilligt lämnar den. Det gäller namn och e-postadresser för besökare som till exempel kommenterat våra artiklar eller besökare som skrivit en insändare eller använt kontakta-oss-formuläret.

Vi förbehåller oss rätten att korta och redigera insänt material som debattartiklar och insändare . Det insända materialet kan komma att publiceras på alla Transportarbetarens plattformar, i papperstidningen, på webben, i nyhetsbrev och i sociala medier.

STATISTIK OCH COOKIES

Vi använder ett statistikverktyg som inte använder sig av cookies. De fortlöpande statistiska mätningarna på antal besök och liknande lämnar vi ut till våra annonsörer via vår annonssäljare. Identifikation på individnivå är dock inte möjlig i detta material.

ALLMÄNT

Policyn gäller från september 2023. Om den ändras efter detta datum meddelas detta på hemsidan. Frågor om denna policy besvaras av Kristina Sjöberg. Vi hoppas att du ska ha nytta och glädje av Transportarbetaren, både som papperstidning och på webben.

Har du synpunkter på innehållet? Hör gärna av dig!